Kesikköprü Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; • Yaratıcı • Çözüm odaklı • Girişken • Üretken • Ahlaklı • Vatansever • Öğrenmekten zevk alan bireyler yetiştirmek. Toplum değerlerine saygılı , çağın gerekleriyle uyumlu, bütün öğrencilerimizin mükemmel eğitim almasını amaçlayan, yeteneklerinin zirveye çıkmasına yardımcı olan, meslek kazandırma, nitelik ve nicelik attırmada öğrencilerimize hizmeti ilke edinen eğitim ve öğretim merkezi olmak

Misyon: Misyonumuz; • Atatürk ilke ve düşüncelerini benimseyen • Sorumluluk sahibi • Bireysel farklılıkların önemsendiği bir okulda öğrencilerin eğitim almalarını sağlamak. İlkelerimiz; Öğrencilerimizi, • Girişimci olmak • Çok yönlü düşünmeyi geliştirmek • Araştırmacı düşünce yapısına sahip olmak • Sanat ve estetik anlayışına sahip olabilmek. • Gerçekçi olmak ilkeleri doğrultusunda yetiştirmeyi hedefliyoruz. Öğrenim hedeflerimiz; Milli eğitim temel kanunu eğitim faaliyetlerimizin rehberi ve yol göstericisidir. Öğretim, milli eğitim bakanlığımız tarafından belirlenen amaç ve müfredat doğrultusunda yürütülür.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer-kömür
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kesikkopruoo.meb.k12.tr

Adres - Kesikköprü Mahallesi, Kara Yalçın Caddesi, No4, Kesikköprü Ortaokulu. Bala / ANKARA

Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz Ankara´nın Bala İlçesinin Kesikköprü Mahallesinde Yer Almaktadır.

Ulaşım Toplu Taşıma Aracı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ankara İline 110 km , Bala İlçesine 43 km uzaklıkta yer almaktadır.